Harap Alb Continuă

De când am văzut pentru prima oară site-ul Avem și Noi SuperEroi *, mă gândeam că am putea să îi cinstim pe eroii basmelor copilăriei cu aventuri noi. Atâtă timp cât îi păstrăm umani și nu se ia pe căi americane de a-i face cyborg-i sau mutanți, eu sunt mulțumit. Deși cred că se va ajunge și acolo deoarece la un moment dat nici americanii nu au mai avut ce să mai bage în comic-uri, alegând de multe ori să o ia de început, să reînceapă povestea, dar să o ducă în altă direcție. Bună scuza cu teoria universurilor paralele.

Revenind la noi. La 135 de când Ion Creangă l-a inventat pe Harap Alb și prietenii lui, care știm foarte bine că nu erau tocmai „normali”, avem în sfârșit revista de benzi desenate cu numele de Harap Alb Continuă.

Mai pe lung despre revista, după lansare și după ce o voi răsfoi de vreo două ori. Din ce am văzut interiorul arată foarte bine, puteți vedea și voi pe pagina de facebook a lui Harap Alb (doamne cum sună asta) https://www.facebook.com/harapalbcontinua. Abia aștept primele două numere. Nr 1. Întâlnirea cu Spânul și Nr. 2 Primele Aventuri.

*Nu cred că Harap Alb Continuă are vreo legatură cu site-ul Avem Si Noi SuperEroi, deoarece Harap Alb Continuă este total diferit de cel de pe site, duce mai degrabă cu Greuceanu sau Thor, zeul nordic, al celor de la Marvel.

Tu! Ce zici?

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s